Kleine hapjes boordevol smaak en voedingsstoffen die je lichaam voeden. Deze verrukkelijke hapjes zijn een ware traktatie voor liefhebbers van hartige snacks, met de frisheid van spinazie, de romigheid van feta en de andere ingrediënten die samen een harmonieus smaakpalet vormen.
Benodigdheden:
- 4 takjes bosui
- 100 gram baby spinazie
- 170 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- Snufje zout
- 237 ml melk
- 2 eieren
- 60 gram ongezouten roomboter (gesmolten)
- 112 gram mozzarella (geraspt)
- 50 gram feta (verkruimeld)
- 2 handjes parmezaanse kaas
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de bosui en slink de spinazie.
3. Doe in een kom de meel, bakpoeder en zout en roer dit door.
4. Voeg de eieren, melk en de gesmolten boter toe en roer dit met een garde goed door.
5. Voeg de ui met spinazie, mozzarella en feta toe en roer dit weer goed door.
6. Doe het beslag in een ovenschaal bedekt met bakpapier en strooi hier de parmezaanse kaas overheen.
7. Zet de schaal voor +/- 35 minuten in de oven, totdat de kaas bovenop mooi goud van kleur is.
8. Even laten afkoelen voor je het geheel gaat snijden.
Laat je verleiden door de heerlijke combinatie van spinazie en feta, en geniet van een smaakvolle en voedzame traktatie die je lichaam en geest verwent.